Så blir sommarstugan en mysig oas

Så blir sommarstugan en mysig oas

Sommarstugan ska helst vara ombonad med en inbjudande atmosfär. För att optimera sommarstugan är ett utekök med en vedugn en perfekt investering. Då kan du laga mat ute och verkligen förgylla sommarkvällarna.

En sommarstuga ska vara både mysig och praktisk. För att få till den där perfekta atmosfären i sommarstugan är det bra att satsa på rätt saker. Ett tips för en mysig och avkopplande miljö är att köpa en vedugn. Gå in på http://www.f-bruno.com/vedugnar om du vill förgylla sommarstugan på ett väldigt bra sätt. Vedugnen levereras klar för användning, allt du behöver göra är att bestämma vad du ska tillaga i den samt förbereda en stabil grund att ställa den på. Välj en vedugn som matchar sommarstugan.

Gör ett utekök

Outside Kitchen Counter Top

Freshly prepeared skewers are waiting on outside kitchen counter top to be grilled.

Att kunna sitta utanför sommarstugan oavsett årstid och få härliga smakupplevelser med en vedugn är oslagbart. Ett tips är att du gör ett praktiskt utekök där du bland annat inkluderar vedugnen. Det är extra bra om sommarstugan är liten. Speciellt på sommaren är det fantastiskt att kunna laga mat ute men även på vårkanten och hösten är det härligt. Mat smakar dessutom bättre utomhus.

Satsa på en hög mysfaktor

Inredningen i sommarstugan kan med fördel vara en kontrast till vardagsboendet. Plocka in personliga influenser, vackra hållbara möbler och inredningsdetaljer samt praktisk förvaring för att kunna skapa en mysig oas. Naturliga material är både hållbara och vackra som aldrig går ur tiden. Ju mindre sommarstugan är desto viktigare är det att satsa på praktisk och smart förvaring. Det gör att du kan undvika att det blir rörigt i stugan och dra ner mysfaktorn.

Inredningstips för en mysig sommarstuga:

  • Naturmaterial
  • Vedugn
  • Textilier
  • Levande ljus
  • Olika ljuskällor

Inred smart

Mjuka sköna plädar, levande ljus, gardiner och mattor gör sommarstugan ombonad och ger en gemytlig miljö. Exempelvis är skira gardiner i linne är perfekt att hänga upp. Förutom levande ljus kan du placera ut många olika små lampor som har ett varmt sken för att skapa en bra myskänsla. Om sommarstugan är av det mindre slaget är även möblemanget viktigt. Köp möbler som passar bra i rummen och ha inte för mycket möbler. Satsa på smarta och funktionella möbler, gärna med inbyggd förvaring.